Vragen? Landal GreenParks Tel. 0900 - 8842 | Villa kopen | Contact

Op vakantie met het gezin

Op vakantie met het gezin

wo 23 december 2020

Familieresort PUUR Exloo, de naam zegt het al: perfect voor familie. Dankzij de veelzijdige faciliteiten staat PUUR Exloo garant voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar rust en ruimte of juist naar vermaak voor de kids, PUUR Exloo biedt een uitkomst voor allebei.

Dankzij de aanwezigheid van een midgetgolfbaan, een overdekte bowlingbaan en een binnen- en buitenzwembad bij het naastgelegen hotel, zullen de kinderen zich vermaken bij elk weertype! Daarnaast is er ook veel ruimte voor avontuur. Ontdek de Drentse bossen en heidevelden op een stoere mountainbike of gewoon te voet. Ga op zoek naar de eeuwenoude hunebedden en waan jezelf even in de oertijd.

Naast belevenis is er ook ruimte voor ontspanning. Kom tot rust in de grote, lichte villa’s en maak gebruik van de heerlijke wellness faciliteiten. Maak het ‘s avonds gezellig door in de ruime keuken een lekkere maaltijd te bereiden voor het hele gezin of pak de spelletjesdoos erbij en maak tijd voor elkaar.