Vragen? Landal GreenParks Tel. 0900 - 8842 | Villa kopen | Contact

Villa kopen op PUUR Exloo

Villa kopen op PUUR Exloo

Het nieuwe level in parkrecreatie in Nederland staat garant voor een heerlijke vakantie maar eventueel ook voor een waardevolle, maar vooral waardevaste belegging. Familieresort biedt u meerdere opties om plezier te beleven aan uw eigen villa.

Investeren in een eigen recreatievilla op familieresort PUUR Exloo? Dat kan!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar https://www.puurexloo.nl/verkoopinformatie/informatie-aanvragen of u kunt direct contact opnemen met de projectontwikkelaar: Kontour Vastgoed BV op telefoonnummer +31-(0)513-745016.

Op Familieresort PUUR Exloo kunt u kiezen voor een villa met een variabel rendement of voor een villa puur voor eigen gebruik.
Een variabel rendement betekent dat de werkelijk verhuurde weken minus de kosten aan de eigenaar van de villa uitgekeerd worden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid zelf te genieten van uw villa. Investeren in een vakantievilla is een aantrekkelijk alternatief voor aandelen, obligaties of lage rentes op spaarrekeningen. U geniet van uw rendement bij verhuur en tevens investeert u in vrije tijd. Een aantrekkelijke combinatie van factoren!

Wat maakt Familieresort PUUR Exloo uniek?

De combinatie van pure beleving, bijzondere ligging, luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit en een unieke verhuur & beheerformule vormt dit exclusieve familieresort tot het nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een heerlijke vakantie maar eventueel ook voor een waardevolle en waardevaste belegging.

De ongeĆ«venaarde klasse van de villa’s is te herkennen aan het gebruik van hoogwaardige materialen en details aan binnen- en buitenkant. Ze zijn gebouwd van duurzame en onderhoudsarme materialen. Mooie afgewerkte kappen en robuuste Lariks houten spanten geven de villa’s een authentieke uitstraling. 

Alle villa’s zijn standaard uitgerust met een sauna.