Vragen? Landal GreenParks Tel. 0900 - 8842 | Villa kopen

‘Weekendje Weg Met de Kids’ op bezoek bij PUUR Exloo

‘Weekendje Weg Met de Kids’ op bezoek bij PUUR Exloo

wo 23 december 2020

Wat leuk, de familie Kranenburg van Weekendje Weg met de Kids was op bezoek bij PUUR Exloo! In het weekend van van 31 juli tot 3 augustus overnachten zij in een van onze Heuvelrug villa’s. En wat een mooie recensie hebben wij daarvoor teruggekregen! “Een weekend vol luxe, relaxen en comfort”, lezen we in het verslag van Helma Kranenburg.

Bij aankomst was de eerste indruk al meteen goed schrijft Helma:

“Van tevoren ontvang je de code voor de deur, dus bij aankomst hoeven we niet in te checken, maar kunnen direct naar de vakantievilla. Wij verblijven in de 8-persoons villa en hebben maar liefst 4 slaapkamers en 3 badkamers. (…) De woning is stijlvol ingericht en echt van alle gemakken voorzien, zelfs een wasmachine en droger ontbreken niet. Na 5 minuten weet onze dochter: “Ik wil nu al langer blijven dan alleen het weekend!”. De eerste indruk is dus fantastisch.”

Naast de luxe van onze mooie villa’s was de familie ook erg te spreken over de faciliteiten die aanwezig waren op en rondom het park. Het Sabeltandtijgerspoor bijvoorbeeld, een klim- en klauterroute gelegen in het bos achter het park, viel erg in de smaak bij de kids. Met de bijbehorende app kon de familie niet alleen genieten van het bos en de klimtoestellen, maar ook van levensechte sabeltandtijgers in augmented reality. Dubbel zoveel plezier dus!

Na het verkennen van de hunebedden en bossen in de omgeving is het tijd voor rust en ontspanning. Terwijl de kinderen nog een plons nemen in het buitenzwembad, genieten de ouders van de luxe wellness voorzieningen in de villa:

“Wij ouders zijn wel toe aan wat ontspanning en maken gebruik van de wellnessfaciliteiten in het huis, zoals de sunshower met infrarood lampen en de sauna. Dat hadden onze stramme spieren even nodig.”

In het veelzijdige Drenthe is zoveel leuks te beleven. Té veel om alles in één weekend te doen. En, time flies when having fun! Dat merkt de familie Kranenburg ook als het tijd is om weer te vertrekken:

“Zo is het weekend alweer voorbij. We hebben genoten van de mooie natuur, de luxe en de rust. Onze dochter had gelijk, we hadden zeker langer willen blijven!”

Bron: de quotes in deze blog zijn afkomstig uit Helma’s artikel over PUUR Exloo op Weekendjewegmetkids.nl

Ben jij geïnspireerd door Helma’s blog, en lijkt Drenthe jou nu ook zo’n mooie vakantiebestemming? Boek dan nu een van onze luxe villa’s!